Signature Lookbook Spring/Summer 2020

ZOMERSE INSPIRATIE UIT ZWEDEN

Om volledig te kunnen begrijpen waarom de inwoners van Zweden zo van de zomer houden, moeten we kijken naar de laatste maanden van het jaar. De winters in Zweden zijn erg koud en Kil. De dagen zijn kort en donker, en de bevolking moet zich binnen beschermen tegen stormachtige winden en ijskoude sneeuw.

Zodra de eerste zonnestralen beginnen met schijnen, smelt het ijs op de trottoirs, beginnen de mensen langzaam naar buiten te gaan en begint iedereen met een grote glimlach te genieten van de zon en de warmte. De terrassen zitten zomers vol maar ook de beeldschone natuur wordt niet vergeten. Je kan oprecht zeggen dat er in Zweden met volle teugen wordt genoten van ieder kostbare zomermoment.

Vanwege deze passie voor de zomer, de wonderen van de natuur en de eigenzinnige tradities die dit land echt uniek maken hebben wij gekozen voor Zweden als inspiratiebron voor de Spring/Summer 2020 collectie van OLYMP SIGNATURE.

Door te klikken op onderstaande link download U het Lookbook FS20 OLYMP SIGNATURE.

OLYMP SIGNATURE LOOKBOOK FS20